TORRIERI, ELENA
TORRIERI, ELENA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Modelling respiration rate of Annurca Apple for development of modified atmosphere packaging
2009 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Modelling the respiration rate of minimally processed broccoli (Brassica rapa var. sylvestris) for modified atmosphere package design
2010 Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva
2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Engineering properties of edible transglutaminase cross-linked caseinate based films
2007 Bruno, M.; Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M.
Effetto dell'irraggiamento sulla shelf-life dei tartufi confezionati in atmosfera modificata
2005 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Experimental analysis of mass transport and mixing in a single screw extruder for semolina dough
2005 Sarghini, Fabrizio; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films
2011 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di castagne campane a confronto con note cultivar nazionali
2005 Torrieri, Elena; Ziccardi, A.; Ritieni, Alberto; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model
2007 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura
2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Progettazione di un imballaggio per un prodotto di IV gamma: influenza della temperatura sulla velocità di respirazione
2006 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Shelf-life della spigola fresca confezionata in atmosfera protettiva
2005 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Togli la buccia, metti il gas e la mela � servita
2006 Torrieri, Elena
Engineering properties of edile transglutaminase cross-linked caseinate-based films
2008 Bruno, M; Giancone, T; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M.
Consumer acceptability of vegetable soup
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Influence of oxygen on the respiration rate of a fresh-cut product: mathematical model and modified atmosphere package design
2007 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of temperature on the quality of shredded carrots
2004 Torrieri, Elena; Sousa, M. J.; Masi, Paolo; Kerry, J. P.; Oliveira, F. A. R.
Protein-polysaccharide interactions: phase behaviour of pectin-soy flour mixture
2009 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Michon, C.
Preparation and Characterization of Antimicrobial Films Based on Chitosan for Active Food Packaging Applications
2014 M. A., Lago; R., Sendón; A., Rodríguez Bernaldo de Quirós; A., Sanches Silva; H. S., Costa; D. I., Sánchez Machado; H., Soto Valdez; I., Angulo; G. P., Aurrekoetxea; Torrieri, Elena; J., López Cervantes; P., Paseiro
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Modelling respiration rate of Annurca Apple for development of modified atmosphere packaging | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Modelling the respiration rate of minimally processed broccoli (Brassica rapa var. sylvestris) for modified atmosphere package design | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Torrieri, Elena; Perone, Nadia; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Engineering properties of edible transglutaminase cross-linked caseinate based films | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Bruno, M.; Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M. | |
Effetto dell'irraggiamento sulla shelf-life dei tartufi confezionati in atmosfera modificata | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Experimental analysis of mass transport and mixing in a single screw extruder for semolina dough | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Sarghini, Fabrizio; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo | |
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di castagne campane a confronto con note cultivar nazionali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; Ziccardi, A.; Ritieni, Alberto; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Effect of composition on hydrocolloid edile film network formation: use of Friedrich-Heymann model | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Moresi, M.; Porta, Raffaele; Masi, Paolo | |
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Progettazione di un imballaggio per un prodotto di IV gamma: influenza della temperatura sulla velocità di respirazione | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Shelf-life della spigola fresca confezionata in atmosfera protettiva | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Togli la buccia, metti il gas e la mela � servita | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Torrieri, Elena | |
Engineering properties of edile transglutaminase cross-linked caseinate-based films | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Bruno, M; Giancone, T; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Moresi, M. | |
Consumer acceptability of vegetable soup | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Influence of oxygen on the respiration rate of a fresh-cut product: mathematical model and modified atmosphere package design | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Influence of temperature on the quality of shredded carrots | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Torrieri, Elena; Sousa, M. J.; Masi, Paolo; Kerry, J. P.; Oliveira, F. A. R. | |
Protein-polysaccharide interactions: phase behaviour of pectin-soy flour mixture | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Michon, C. | |
Preparation and Characterization of Antimicrobial Films Based on Chitosan for Active Food Packaging Applications | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | M. A., Lago; R., Sendón; A., Rodríguez Bernaldo de Quirós; A., Sanches Silva; H. S., Costa; D. I., Sánchez Machado; H., Soto Valdez; I., Angulo; G. P., Aurrekoetxea; Torrieri, Elena; J., López Cervantes; P., Paseiro |