DE PASCALE, SABRINA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 631
EU - Europa 624
AS - Asia 170
AF - Africa 3
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 1.430
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 612
IT - Italia 327
DE - Germania 111
SG - Singapore 90
UA - Ucraina 73
CN - Cina 65
SE - Svezia 38
FI - Finlandia 31
IE - Irlanda 20
CA - Canada 19
GB - Regno Unito 10
VN - Vietnam 6
FR - Francia 5
TR - Turchia 4
CI - Costa d'Avorio 3
IN - India 3
NL - Olanda 3
AT - Austria 2
BE - Belgio 2
ID - Indonesia 2
BR - Brasile 1
EU - Europa 1
RO - Romania 1
RU - Federazione Russa 1
Totale 1.430
Città #
Chandler 140
Jacksonville 82
Singapore 68
Napoli 66
Naples 58
Lecce 39
Millbury 34
Princeton 29
Ashburn 22
Santa Clara 20
Ottawa 18
Nanjing 15
Wilmington 15
Beijing 13
Woodbridge 12
Boston 11
Nanchang 11
Kronberg 10
Los Angeles 9
Boardman 8
Dong Ket 6
Dallas 5
Milan 5
Rome 5
Shenyang 5
Redmond 4
San Marco Evangelista 4
Genoa 3
Hebei 3
Jiaxing 3
New York 3
The Dalles 3
Amsterdam 2
Ancona 2
Angri 2
Aversa 2
Buccinasco 2
Changchun 2
Changsha 2
Dronero 2
Dublin 2
Fairfield 2
Falls Church 2
Florence 2
Helsinki 2
Kunming 2
Maddaloni 2
Malang 2
New Delhi 2
Norwalk 2
Orange 2
Palermo 2
Perugia 2
Piano di Sorrento 2
Pisa 2
Portici 2
Shanghai 2
Theux 2
Tianjin 2
Arquata del Tronto 1
Belsize Park 1
Bologna 1
Boscotrecase 1
Camerino 1
Capua 1
Casoria 1
Chiavari 1
Cologne 1
Des Moines 1
Edinburgh 1
Foggia 1
Forio 1
Foshan 1
Giulianova 1
La Loggia 1
Lawrence 1
Manfredonia 1
Montreal 1
Ortona 1
Piazza Armerina 1
Pontecagnano 1
Pune 1
Putignano 1
Saluzzo 1
San Giorgio a Cremano 1
Scafati 1
Seattle 1
Suzhou 1
Torino 1
Varedo 1
Villaricca 1
Totale 815
Nome #
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 94
Casein breakdown in Pecorino Romano cheese 74
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt 73
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 67
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 65
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 55
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis 54
Capillary Electrophoresis mediated detection of bovine milk in Water Buffalo Mozzarella Cheese. 52
Variazioni qualitative e quantitative nella frazione proteica del latte destinato alla prima infanzia 47
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 47
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico 47
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala. 46
Influence of rennet type on proteolysis of the PDO Fiore Sardo cheese 46
Influence of genetic polymorphism at goat alpha(s1)-CN locus on TCA 12% soluble peptides in Cacioricotta cheese and derived whey 46
Modulation of the Nuclear factor erythroid 2-related factor 2 (Nrf2) pathway by the probiotic Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 prevents diet-induced rat brain dysfunction 45
Occurrence of genetic polymorphism at the s1-CN locus in Mediterranean water buffalo milk 41
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l'approccio metabolomico 41
Effetto del processo di chiarificazione del mosto e del vino sulla componente aromatica dei vini bianchi” 41
Effetto del processo di chiarificazione del mosto e del vino sulla componente aromatica dei vini bianchi” 40
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN 40
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala. 38
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia. 38
Influence of somatic cell count on ewe's milk composition with particular reference to casein fraction 38
Proteomic characterisation and phylogenetic derivation of ovine alpha-s1-CN B and alpha-s1-CN G genetics variants 36
Determination of proteolytic pattern during ripening of Pecorino Romano cheese 33
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses 33
L'uso dell'elettroforesi capillare nell'analisi dei prodotti lattiero-caseari. 32
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach 30
Uso di metodi biochimici per la determinazione della composizione fine della frazione caseinica del latte di asina 27
null 26
Variabilità compositiva individuale del latte umano. 22
Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 relieves inflammation, endoplasmic reticulum stress, and autophagy in hippocampus of western diet-fed rats by modulation of systemic inflammation 19
Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese 17
Relationship between the enzymatic composition of lamb paste rennet and proteolytic and lypolitic pattern and texture of PDO Fiore Sardo cheese 15
Ex vivo degradation of β-Casomorphin-7 by human plasma peptidases: Potential implications for peptide systemic effects 6
Beyond the gut: Investigating the mechanism of formation of β-casomorphins in human blood 5
Totale 1.476
Categoria #
all - tutte 5.580
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.580


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202070 0 0 0 0 17 0 5 5 3 5 11 24
2020/2021308 14 15 147 17 16 22 28 0 20 4 18 7
2021/2022199 5 0 1 0 0 2 3 7 25 28 67 61
2022/2023277 35 40 11 17 35 33 6 32 43 6 10 9
2023/2024206 19 31 11 10 12 17 3 15 7 15 42 24
2024/2025143 36 52 17 13 25 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.476