CHIANESE, LINA
CHIANESE, LINA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Primary structure of ovine deleted variant of as1-CN E
2007 Chianese, Lina; S., Caira; Garro, Giuseppina; S., Lilla; Addeo, Francesco
Determination of proteolytic pattern during ripening of Pecorino Romano cheese
2007 DE PASCALE, Sabrina; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Piredda, G.; Pirisi, A.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Influence of somatic cell count on ewe's milk composition with particular reference to casein fraction
2007 Mauriello, Rosalba; Caira, S.; DE PASCALE, Sabrina; Pirisi, A.; Piredda, G.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Il ruolo della spettrometria di massa nella scienza degli alimenti.
2007 Chianese, Lina
Sheep/goat whey and “scotta” treatment with membrane technologies for a commercial exploitation of whey protein and lactose
2007 Russo, C.; Pizzichini, D.; Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzichini, M.
Occurrence of genetic polymorphism at goat -CN locus
2007 Chianese, Lina; S., Caira; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala
1984 Addeo, Francesco; Altiero, V.; Chianese, Lina; Masi, Paolo
Protective effect of yogurt extract on dental enamel demineralization in vitro
2008 Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Cantile, Tiziana; Quarto, Maria; Ingenito, Aniello; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
CARATTERIZZAZIONE MOLECOLARE DELLA CARNE DI BUFALO MEDIANTE APPROCCI PROTEOMICI E STRUTTURALI
2007 Chianese, Lina; Ferranti, Pasquale; Quarto, M.; Caira, S.; Bonomi, F.; Iametti, S.; Morleo, A.
Bioactive peptides from milk proteins. Focus on phosphopeptides and enzyme mediated casein peptides.
2007 Addeo, Francesco; Caira, S.; Chianese, Lina; Lilla, S.
Polimorfismo della caseina as1 e qualità del latte della capra Sarda
2008 Vacca, G. M.; Carcangiu, V.; Dettori, M. L.; Pazzola, M.; Luridiana, S.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina
DISCRIMINAZIONE DI VITIGNI AUTOCTONI CAMPANI A BACCA BIANCA MEDIANTE METABOLITI SECONDARI COME TERPENI E NORISOPRENOIDI
2007 Nasi, A.; Ferranti, Pasquale; Pizzolongo, Fabiana; Martusciello, F.; Chianese, Lina
Molecular events during tendering of buffalo meat
2007 Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina
Profili di qualità dei vini autoctoni campani.
2007 Chianese, Lina
Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies.
2007 Chianese, Lina
Sheep/goat whey and “scotta” treatment with membrane technologies for a commercial exploitation of whey protein and lactose
2007 Russo, C.; Pizzichini, D.; Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzichini, M.
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E
2007 Cascone, A.; Paduano, Antonello; Battimo, I.; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina
Tradition and innovation in the water buffalo dairy products
2007 Addeo, Francesco; V., Alloisio; Chianese, Lina
A signature protein-based method to distinguish Mediterranean water buffalo and foreign breed milk.
2013 Caira, Simonetta; Pinto, Gabriella; Balteanu, Va; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Primary structure of ovine deleted variant of as1-CN E | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Chianese, Lina; S., Caira; Garro, Giuseppina; S., Lilla; Addeo, Francesco | |
Determination of proteolytic pattern during ripening of Pecorino Romano cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | DE PASCALE, Sabrina; Ferranti, Pasquale; Mauriello, Rosalba; Piredda, G.; Pirisi, A.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Influence of somatic cell count on ewe's milk composition with particular reference to casein fraction | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Mauriello, Rosalba; Caira, S.; DE PASCALE, Sabrina; Pirisi, A.; Piredda, G.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Il ruolo della spettrometria di massa nella scienza degli alimenti. | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Chianese, Lina | |
Sheep/goat whey and “scotta” treatment with membrane technologies for a commercial exploitation of whey protein and lactose | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Russo, C.; Pizzichini, D.; Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzichini, M. | |
Occurrence of genetic polymorphism at goat -CN locus | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Chianese, Lina; S., Caira; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala | 6.1 Brevetto | 1984 | Addeo, Francesco; Altiero, V.; Chianese, Lina; Masi, Paolo | |
Protective effect of yogurt extract on dental enamel demineralization in vitro | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Ferrazzano, Gianmaria Fabrizio; Cantile, Tiziana; Quarto, Maria; Ingenito, Aniello; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
CARATTERIZZAZIONE MOLECOLARE DELLA CARNE DI BUFALO MEDIANTE APPROCCI PROTEOMICI E STRUTTURALI | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Chianese, Lina; Ferranti, Pasquale; Quarto, M.; Caira, S.; Bonomi, F.; Iametti, S.; Morleo, A. | |
Bioactive peptides from milk proteins. Focus on phosphopeptides and enzyme mediated casein peptides. | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 2007 | Addeo, Francesco; Caira, S.; Chianese, Lina; Lilla, S. | |
Polimorfismo della caseina as1 e qualità del latte della capra Sarda | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Vacca, G. M.; Carcangiu, V.; Dettori, M. L.; Pazzola, M.; Luridiana, S.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina | |
DISCRIMINAZIONE DI VITIGNI AUTOCTONI CAMPANI A BACCA BIANCA MEDIANTE METABOLITI SECONDARI COME TERPENI E NORISOPRENOIDI | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Nasi, A.; Ferranti, Pasquale; Pizzolongo, Fabiana; Martusciello, F.; Chianese, Lina | |
Molecular events during tendering of buffalo meat | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina | |
Profili di qualità dei vini autoctoni campani. | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2007 | Chianese, Lina | |
Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies. | 8.10 Tesi di Dottorato | 2007 | Chianese, Lina | |
Sheep/goat whey and “scotta” treatment with membrane technologies for a commercial exploitation of whey protein and lactose | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Russo, C.; Pizzichini, D.; Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzichini, M. | |
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Cascone, A.; Paduano, Antonello; Battimo, I.; Romano, Raffaele; Fogliano, Vincenzo; Sacchi, Raffaele; Chianese, Lina | |
Tradition and innovation in the water buffalo dairy products | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Addeo, Francesco; V., Alloisio; Chianese, Lina | |
A signature protein-based method to distinguish Mediterranean water buffalo and foreign breed milk. | 1.1 Articolo in rivista | 2013 | Caira, Simonetta; Pinto, Gabriella; Balteanu, Va; Chianese, Lina; Addeo, Francesco |