ROMANO, ANNALISA

ROMANO, ANNALISA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 92 (tempo di esecuzione: 0.043 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Structural image analysis of bubble evolution during leavining 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
A minimally processed food: Brassica Rapa L. var Silvestris in atmosfera protettiva 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Nicolais, Valeria; Maturi, Teresa; A., Langella; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Tecnica innovativa per caratterizzare la struttura di prodotti da forno 1.1 Articolo in rivista 2007 Romano, Annalisa; Terribile, Fabio; Romano, Nunzio; Masi, Paolo
Shelf-life of Brassica Rapa L. var Silvestris in Protective Atmosphere Packaging 1.1 Articolo in rivista 2003 Nicolais, V.; Maturi, T.; Langella, A.; Romano, Annalisa; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo; Masi, Paolo
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
2D Structural imaging study of bubble evolution during leavening 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
DESCRIPTION OF LEAVENING OF BREAD DOUGH WITH MATHEMATICAL MODELLING 1.1 Articolo in rivista 2007 Romano, Annalisa; Toraldo, Gerardo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
The relevance of the intermolecular interactions to obtain very high photorefractive optical gains in polymer blends 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 R., Angelone; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; G., Ruggeri
The study of the intermolecular interactions in indolyl derivatives characterized by very high values of the photorefractive optical gain 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2008 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri; J. L., Stehle
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 1.1 Articolo in rivista 2004 Aronne, Giovanna; DE MICCO, Veronica; Adamo, R.; Romano, Annalisa; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
The relevance of the intermolecular interactions in obtaining photorefractive materials with very high optical gain Γ and long shelf lifetime 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
The selection of the polymer component in high-gain photorefractive amorphous organic blends by optimization of the intermolecular interactions 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Colligiani, Arturo; Masi, Paolo; Romano, Annalisa; R., Angelone; F., Ciardelli; F., Greco; G., Ruggeri
An indole-based low molecular weight glass-former giving materials with high cooperative photorefractive optical gain 1.1 Articolo in rivista 2006 R., Angelone; M., Angiuli; F., Ciardelli; Colligiani, Arturo; F., Greco; Romano, Annalisa
Applicazione di protocolli semplificati di Image Analysis nella caratterizzazione di salumi tipici della Campania 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Giancone, T.; Masi, Paolo
The influence of lipids on dough development during mixing and fermentation process 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Romano, Annalisa; Bencivenga, S.; Cavella, Silvana; Toraldo, Gerardo; Masi, Paolo
Factors influencing functionality of oat fibre ingredients 1.1 Articolo in rivista 2009 KAUKOVIRTA NORJA, A.; Lehtinen, P.; Sibakov, J.; Flander, L.; Romano, Annalisa; Hietaniemi, V.; Poutanen, K.
On the effects of inulin as lipid sobstitute on bakery products 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2005 Cavella, Silvana; Giancone, T.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
STUDIO DELL’INFLUENZA DELLE MATRICI LIPIDICHE SULLA STRUTTURA DEL PANE MEDIANTE L’ANALISI D’IMMAGINE 1.1 Articolo in rivista 2010 Romano, Annalisa; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Estrazione del glutatione ridotto dal lievito in esubero dal processo di preparazione della birra 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Romano, Raffaele; Borriello, I.; Romano, Annalisa; Masi, Paolo
Evaluation of arabinogalactan's effects on several wheat dough’s characteristics 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 Romano, Annalisa; Freitas, D.; Masi, Paolo