AMBROSINO, MARIA LUISA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 688
NA - Nord America 666
AS - Asia 196
AF - Africa 7
SA - Sud America 7
Totale 1.564
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 657
IT - Italia 436
SG - Singapore 93
CN - Cina 90
UA - Ucraina 71
DE - Germania 65
FI - Finlandia 31
NL - Olanda 25
GB - Regno Unito 19
CA - Canada 9
BR - Brasile 7
IE - Irlanda 6
CI - Costa d'Avorio 5
AT - Austria 4
ES - Italia 4
RU - Federazione Russa 4
BE - Belgio 3
HR - Croazia 3
LT - Lituania 3
SE - Svezia 3
SI - Slovenia 3
FR - Francia 2
HK - Hong Kong 2
NP - Nepal 2
PT - Portogallo 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
TR - Turchia 2
CH - Svizzera 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
IN - India 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MK - Macedonia 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
VN - Vietnam 1
Totale 1.564
Città #
Chandler 131
Singapore 70
Jacksonville 68
Ashburn 45
Millbury 31
Beijing 30
Naples 27
Princeton 27
Nanjing 23
Rome 21
Amsterdam 20
Boston 16
Napoli 16
Santa Clara 16
Wilmington 16
Milan 13
Ann Arbor 11
Catania 10
Kronberg 9
Bari 8
Des Moines 8
Florence 8
Ottawa 7
Seattle 7
Casoria 6
Nanchang 6
Palermo 6
Washington 6
Apice 5
Castel Campagnano 5
Pietrasanta 5
Rio de Janeiro 5
Tianjin 5
Dallas 4
Filottrano 4
Helsinki 4
Los Angeles 4
Magliano Alpi 4
Modena 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Pisa 4
Sassano 4
Vienna 4
Volterra 4
Bellizzi 3
Brussels 3
Caramanico Terme 3
Cosio Valtellino 3
Ealing 3
Genoa 3
Hebei 3
Lucca 3
Manchester 3
Menfi 3
Murcia 3
Nocera Superiore 3
Norwalk 3
Rosolini 3
Rovato 3
Secovlje 3
Seregno 3
Shenyang 3
Agrigento 2
Alanno 2
Amorosi 2
Andria 2
Ariano Irpino 2
Bangkok 2
Benevento 2
Bisceglie 2
Caluso 2
Falls Church 2
Foligno 2
Hanover 2
Hong Kong 2
Jiaxing 2
Jinan 2
Lawrence 2
London 2
Mississauga 2
Montesarchio 2
Oeiras 2
Orange 2
Osio Sotto 2
Paris 2
Pescara 2
Pomigliano d'Arco 2
Rimini 2
Rivoli 2
Salerno 2
Somma Lombardo 2
Sutera 2
Torre Annunziata 2
Vicosa 2
Altamura 1
Angri 1
Avola 1
Bassano Bresciano 1
Brindisi 1
Budapest 1
Totale 855
Nome #
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 213
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 182
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 65
L'olio del Cilento 64
L'olio del Sannio 58
Antioxidant activity of virgin olive oil phenolic compounds in a micellar system 56
L'olio della provincia di Caserta 54
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 53
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 53
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 52
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 51
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 51
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 51
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 48
L'olio della Penisola Sorrentina 46
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 41
L'olio delle Colline Salernitane 41
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 40
L'olio dell'Irpinia 39
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 39
Design of plastic bottles for packaging of virgin olive oil 38
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 34
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 32
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil 32
Spettroscopia nmr e qualità-tipicità degli oli extravergini di oliva 31
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). 28
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 28
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 26
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 25
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 25
Totale 1.596
Categoria #
all - tutte 5.569
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patent - brevetti 0
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volume - volumi 0
Totale 5.569


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202067 0 0 0 0 0 0 0 8 0 16 18 25
2020/2021163 7 20 12 19 19 20 16 6 22 3 18 1
2021/2022194 2 4 1 8 17 5 0 7 11 26 51 62
2022/2023306 30 34 16 16 43 33 4 35 52 20 13 10
2023/2024338 13 43 27 38 28 43 23 42 18 15 34 14
2024/2025189 50 35 15 21 34 34 0 0 0 0 0 0
Totale 1.596