DI MONACO, ROSSELLA
DI MONACO, ROSSELLA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Effect of Calcium on Acrylamide Level and Sensory Properties of Cookies
2012 Açar, O; Pollio, M.; DI MONACO, Rossella; Fogliano, Vincenzo; Gökmen, V.
Predicting texture attributes from microstructural, rheological and thermal properties of hazelnut spreads
2008 DI MONACO, Rossella; T., Giancone; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Sviluppo di uno snack per celiaci a base di farina di castagna
2011 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Proteolytic and lipolytic starter cultures and their effect on traditional fermented sausages ripening and sensory traits
2008 Casaburi, Annalisa; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Toldrá, F.; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization
2009 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; A., Sevi; M., Caroprese; A., Marzano; A., Conte; M. A., DEL NOBILE
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva
2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees
2003 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali
2006 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Effect of price on pleasantness ratings and use intentions of a functional chocolate bar in the presence and absence of a health claim
2005 DI MONACO, Rossella; S., Ollila; H., Tuorila
Effetto della consapevolezza dei consumatori sul giudizio di gradimento espresso per salami tipici campani Ingredienti Alimentari
2007 DI MONACO, Rossella; Damore, A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese
2005 DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Consumer acceptability of vegetable soup
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements
2008 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami.
2006 T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali
2011 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella
Effetto del prezzo e dell’informazione di tipicità sul gradimento e sull’intenzione di acquisto del “Provolone del Monaco”
2003 DI MONACO, Rossella; S., Di Marzo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
DESIGN, PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NEW PROTEIN SWEETENERS
2014 Donnarumma, Federica; Rega, MICHELE FORTUNATO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Picone, Delia
Revealed preference approach for analyzing consumer preferences: a choice experiment with a real-life setting approach
2014 DEL GIUDICE, Teresa; Cavallo, Carla; Cicia, Giovanni; DI MONACO, Rossella; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici
2013 DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Effect of Calcium on Acrylamide Level and Sensory Properties of Cookies | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Açar, O; Pollio, M.; DI MONACO, Rossella; Fogliano, Vincenzo; Gökmen, V. | |
Predicting texture attributes from microstructural, rheological and thermal properties of hazelnut spreads | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | DI MONACO, Rossella; T., Giancone; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Sviluppo di uno snack per celiaci a base di farina di castagna | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Proteolytic and lipolytic starter cultures and their effect on traditional fermented sausages ripening and sensory traits | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Casaburi, Annalisa; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Toldrá, F.; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco | |
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; A., Sevi; M., Caroprese; A., Marzano; A., Conte; M. A., DEL NOBILE | |
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
The role of the knowledge of color and brand name on consumer's hedonic rating of tomatoes purees | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Iaccarino, T.; Mincione, A.; Masi, Paolo | |
Studio delle preferenze del consumatore relative a zuppe vegetali | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Effect of price on pleasantness ratings and use intentions of a functional chocolate bar in the presence and absence of a health claim | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI MONACO, Rossella; S., Ollila; H., Tuorila | |
Effetto della consapevolezza dei consumatori sul giudizio di gradimento espresso per salami tipici campani Ingredienti Alimentari | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI MONACO, Rossella; Damore, A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Valorization of traditional foods: The case of Provolone del Monaco cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI MONACO, Rossella; S., DI MARZO; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Consumer acceptability of vegetable soup | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Predicting sensory cohesiveness, hardness and springiness of solid foods from instrumental measurements | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Influence of information on origin and technology on the consumer response: The case of soppressata salami. | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | T., Iaccarino; DI MONACO, Rossella; A., Mincione; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Terzo Convegno Nazionale della Società Italiana di Scienze Sensoriali | 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici | 2011 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella | |
Effetto del prezzo e dell’informazione di tipicità sul gradimento e sull’intenzione di acquisto del “Provolone del Monaco” | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | DI MONACO, Rossella; S., Di Marzo; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
DESIGN, PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NEW PROTEIN SWEETENERS | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2014 | Donnarumma, Federica; Rega, MICHELE FORTUNATO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Picone, Delia | |
Revealed preference approach for analyzing consumer preferences: a choice experiment with a real-life setting approach | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | DEL GIUDICE, Teresa; Cavallo, Carla; Cicia, Giovanni; DI MONACO, Rossella; CARACCIOLO di TORCHIAROLO, Francesco | |
Valutazione sensoriale della proteina dolcificante MNEI mediante metodi dinamici | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | DI MONACO, Rossella; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Volpe, Stefania; Masi, Paolo; Cavella, Silvana |