ZULLO, ANTONIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.094
EU - Europa 981
AS - Asia 370
AF - Africa 23
SA - Sud America 3
Totale 2.471
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.079
IT - Italia 586
SG - Singapore 204
CN - Cina 150
UA - Ucraina 114
FI - Finlandia 60
DE - Germania 56
IE - Irlanda 54
FR - Francia 44
GB - Regno Unito 25
CI - Costa d'Avorio 22
SE - Svezia 22
CA - Canada 15
GR - Grecia 7
IR - Iran 5
IN - India 4
NL - Olanda 4
BG - Bulgaria 3
BR - Brasile 3
ES - Italia 3
PK - Pakistan 2
TH - Thailandia 2
TR - Turchia 2
BY - Bielorussia 1
CZ - Repubblica Ceca 1
IQ - Iraq 1
PT - Portogallo 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 2.471
Città #
Chandler 195
Singapore 165
Jacksonville 114
Santa Clara 82
Millbury 78
Princeton 59
Beijing 45
Nanjing 40
Houston 39
Napoli 38
Wilmington 33
Ann Arbor 32
Naples 21
Milan 20
Nanchang 19
Florence 18
Boston 16
Dublin 14
Roccadaspide 14
Ottawa 13
Ashburn 12
Rome 12
Cagliari 11
Centro 9
Jiaxing 9
Lexington 8
Norwalk 8
Woodbridge 8
Changsha 7
Pignola 7
Bologna 6
Hebei 6
Kronberg 6
Kunming 6
Messina 6
Ariano Irpino 5
Brescia 5
Fano 5
Indiana 5
Montoro 5
Tianjin 5
Boardman 4
Caserta 4
Castellaneta 4
Castelnuovo del Garda 4
Lissone 4
New York 4
Padova 4
Parma 4
Pianella 4
Quarrata 4
Shenyang 4
Vaglio Basilicata 4
Amsterdam 3
Arlington 3
Bari 3
Calenzano 3
Caposele 3
Irsina 3
Lanzhou 3
Legnano 3
Orzinuovi 3
Palermo 3
Pescara 3
Piancogno 3
Quarto 3
Rolo 3
Aversa 2
Benevento 2
Bergantino 2
Castiglione delle Stiviere 2
Changchun 2
Chiang Mai 2
Chieti 2
Cosenza 2
Dallas 2
Forlì 2
Fossalta di Portogruaro 2
Livorno 2
Loreto 2
Lyon 2
Mogliano Veneto 2
Monte Urano 2
Montegiorgio 2
Montesilvano 2
Mumbai 2
Noale 2
Piacenza 2
Pompei 2
Pulsano 2
Redmond 2
Reggio Emilia 2
Rovato 2
Sacile 2
San Giorgio Del Sannio 2
Sant'Arpino 2
Santiago de Compostela 2
Shumen 2
Siena 2
Sorbo Serpico 2
Totale 1.362
Nome #
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra Cilentana 221
Influenza dell'elettrostimolazione sulle caratteristiche chimico-fisiche della carne di capretto e proteomica muscolare 206
‘Podolian’ cattle: quanti-qualitative production of the milk in cows machine milked 99
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 87
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 55
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina 53
Proteomic characterization of electrically stimulated and aged meat of heavy kids. 52
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 52
Influenza di alcuni fattori post mortem sulle caratteristiche colorimetriche della carne di vitelloni Marchigiana 52
The effect of the abnormal growth of buffalo hooves on the mediterranean buffalo milk production in Southern Italy 48
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello 46
Vitamin E effects on colour stability of buffalo meat 46
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types 45
Captured wild boar slaughter. Comparing two genetic types: boar of the Maremma and boar of the Carpathians 44
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 43
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 43
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 43
Studio delle caratteristiche somatiche delle popolazioni ovine e caprine a limitata diffusione per la definizione dello standard di razza. 40
Effect of autochtonous genetic type on some quanti-qualitative characteristics of milk 40
Polimorfismo proteico e caratteristiche quanti-qualitative del latte di bovini allevati nel Molise. Composizione chimica 39
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. 38
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 37
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 37
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 37
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 37
Caratterizzazione molecolare dell'allele F dell'alpha s2-caseina caprina e genotipaggio mediante PCR-RFLP 37
Fit of the Wood function to milk yield data collected by different recording systems in Mediterranean Italian buffalo. 36
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. 36
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 36
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 36
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). 35
Organic farming: use of chickpeas (Cicer arietinum) in Maremmana young bulls diets. 35
Studio delle tecniche di allevamento utili a favorire il benessere animale e a migliorare le caratteristiche qualitative della carne. 35
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 34
Colour of dry cured hams obtained from autochthonous genetic types of pig 33
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 32
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 31
Valorizzazione dell'allevamento bufalino nel Sannio beneventano (VALBUSA) 31
Influenza dell’aplotipo caseinico sulla qualità tecnologica del latte di capra 30
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 29
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) 29
Chemical and triacyglycerol composition in male buffaloes at 6, 10, 14 and 18 months of age fed with two nutritive levels 28
Electrical stimulation effect on heavy kid meat quality. 28
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 27
Ancient autochtonous genetic type Casertana pig: influence of slaughter age on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue 27
Studio delle caratteristiche somatiche del tipo genetico caprino autoctono Cilentana. 25
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione. 24
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età. 24
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation 24
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 23
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types 23
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics 22
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types 22
Production of Napoli salami from some autochthonous genetic types. II. Sensory evaluation 21
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. II. Caratteristiche reologiche del formaggio. 21
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 21
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type 19
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types 19
Histochemical characterization of muscle fiber types in the buffalo (bubalus bubalis) 18
Proteomic techniques for the caprine milk characterization (Tecniche proteomiche per la caratterizzazione della qualità del latte di capra) 15
Totale 2.506
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020170 0 0 0 0 24 2 9 2 6 32 35 60
2020/2021281 22 20 24 22 25 49 43 6 26 7 27 10
2021/2022358 8 16 7 10 6 17 8 19 48 19 58 142
2022/2023445 70 70 20 23 58 45 8 34 72 9 21 15
2023/2024358 25 44 28 12 24 11 17 65 8 15 77 32
2024/2025345 83 124 10 31 97 0 0 0 0 0 0 0
Totale 2.506