SAVARESE, MARIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 579
EU - Europa 319
AS - Asia 173
AF - Africa 6
Totale 1.077
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 569
IT - Italia 126
SG - Singapore 90
CN - Cina 77
NL - Olanda 50
UA - Ucraina 33
DE - Germania 29
FI - Finlandia 27
IE - Irlanda 16
ES - Italia 13
CA - Canada 10
GB - Regno Unito 9
CI - Costa d'Avorio 5
FR - Francia 4
DK - Danimarca 2
LT - Lituania 2
PT - Portogallo 2
SE - Svezia 2
AT - Austria 1
CH - Svizzera 1
IN - India 1
IR - Iran 1
JP - Giappone 1
KH - Cambogia 1
NG - Nigeria 1
PL - Polonia 1
SI - Slovenia 1
TH - Thailandia 1
VN - Vietnam 1
Totale 1.077
Città #
Chandler 139
Singapore 75
Amsterdam 50
Jacksonville 40
Princeton 28
Millbury 27
Ashburn 26
Nanjing 26
Beijing 25
Ann Arbor 22
Napoli 19
Boston 17
Naples 13
Des Moines 11
Ottawa 10
Wilmington 8
Jaén 6
Mountain View 6
Santa Clara 6
Jiaxing 5
Valencia 5
Avigliano 4
Casoria 4
Catania 4
Cisterna 4
Nanchang 4
Tianjin 4
Woodbridge 4
Boscoreale 3
Changsha 3
Manchester 3
Monopoli 3
Rome 3
Sant'anastasia 3
Washington 3
Bologna 2
Dublin 2
Falls Church 2
Grosseto 2
Hanover 2
Hebei 2
Kronberg 2
Lisbon 2
Los Corrales 2
New York 2
Novate Milanese 2
Paris 2
Pavia 2
Striano 2
Viareggio 2
Acerra 1
Ardabil 1
Bari 1
Barletta 1
Caserta 1
Duncan 1
Edinburgh 1
Ercolano 1
Florence 1
Foggia 1
Francavilla Al Mare 1
Hangzhou 1
Herrnburg 1
Ho Chi Minh City 1
Indiana 1
Jinan 1
Lagos 1
Las Vegas 1
Limburg 1
Los Angeles 1
Milan 1
Modena 1
Orange 1
Pagani 1
Perugia 1
Phnom Penh 1
Pune 1
Reggio Calabria 1
Rende 1
Salerno 1
Seattle 1
Secovlje 1
Shanghai 1
Shenyang 1
Southend 1
Tokyo 1
Vienna 1
Totale 680
Nome #
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 64
Ingredienti fenolici da sottoprodotti oleari 54
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 51
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 51
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 47
Characterization of olive (Olea europaea, cv Pisciottana) biophenols by electrospray ionization mass spectrometry 44
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 44
Application of Electronici Nose in the control of frying process. A preliminary study 42
Acid-induced structural modifications of unsaturated fatty acids and phenolic olive oil constituents by nitrite ions: A chemical assessment 42
Healthy virgin olive oil: a matter of bitterness 42
Effetto del confezionamento in polietilentereftalato funzionalizzato sulla qualità sensoriale dell'olio extra vergine di oliva 42
Feofitine e digliceridi: indici di qualità degli oli extravergini di oliva imbottigliati? 42
Lipids of Buffalo (Bubalus bubalis l) meat. 40
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters 40
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 38
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" 37
Oleic acid content of a meal promotes oleoylethanolamide response and reduces subsequent energy intake in humans 37
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 36
A methodology proposal for olive zoning. A case study in the Cilento Area. 34
Trattamento dei reflui oleari: recupero della frazione biologicamente attiva e di acqua purificata 33
Frying performance of sunflower oil/palm oil blend in comparison with pure palm oil, 32
Formulazione di una miscela per frittura come alternativa all’olio di palma 30
Evoluzione dei digliceridi e delle feofitine nel corso della conservazione di oli extra vergini di oliva imbottigliati 30
Qualità merceologica e sensoriale in oli di oliva del commercio 30
The SEeMORE strategy: single-tube electrophoresis analysis-based genotyping to detect monogenic diseases rapidly and effectively from conception until birth. 30
Valorizzazione delle acque di vegetazione mediante recupero di prodotti ad alto valore aggiunto 29
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 26
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 24
null 24
Totale 1.115
Categoria #
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Totale 4.710


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202057 0 0 0 0 10 1 0 0 0 10 21 15
2020/202184 1 9 12 10 12 8 8 0 6 1 17 0
2021/2022165 4 0 4 1 0 4 3 5 17 22 44 61
2022/2023308 29 15 14 13 43 39 0 39 49 50 16 1
2023/2024153 11 37 16 10 5 17 6 8 0 5 24 14
2024/2025103 31 33 3 14 22 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.115