DI FRANCIA, ANTONIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.459
EU - Europa 2.188
AS - Asia 1.080
AF - Africa 67
OC - Oceania 29
SA - Sud America 14
Totale 5.837
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.408
IT - Italia 1.331
SG - Singapore 407
CN - Cina 300
UA - Ucraina 212
HK - Hong Kong 191
DE - Germania 124
FI - Finlandia 124
FR - Francia 89
VN - Vietnam 81
GB - Regno Unito 60
IE - Irlanda 56
CI - Costa d'Avorio 50
SE - Svezia 47
CA - Canada 46
NL - Olanda 33
AU - Australia 29
JP - Giappone 28
RU - Federazione Russa 25
CZ - Repubblica Ceca 23
TR - Turchia 22
IN - India 18
BR - Brasile 13
AT - Austria 12
EG - Egitto 12
DK - Danimarca 10
LT - Lituania 7
PK - Pakistan 7
RO - Romania 7
IR - Iran 6
TH - Thailandia 5
BE - Belgio 4
PH - Filippine 4
PL - Polonia 4
BG - Bulgaria 3
CH - Svizzera 3
EE - Estonia 3
ES - Italia 3
KR - Corea 3
AM - Armenia 2
DM - Dominica 2
GR - Grecia 2
HR - Croazia 2
ID - Indonesia 2
MX - Messico 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AR - Argentina 1
BY - Bielorussia 1
CR - Costa Rica 1
CV - Capo Verde 1
DZ - Algeria 1
IL - Israele 1
JO - Giordania 1
MA - Marocco 1
MY - Malesia 1
RS - Serbia 1
Totale 5.837
Città #
Chandler 478
Singapore 339
Napoli 321
Santa Clara 236
Hong Kong 191
Jacksonville 188
Millbury 130
Ashburn 114
Naples 110
Princeton 96
Beijing 88
Dong Ket 80
Nanjing 68
Boston 60
Wilmington 47
Rome 40
Ottawa 39
Des Moines 33
Helsinki 31
Kronberg 28
Milan 28
Amsterdam 24
Nanchang 23
Yokohama 22
Bari 21
Brno 19
Lawrence 19
Norwalk 19
Istanbul 18
Florence 15
Hebei 15
Seattle 15
Dallas 14
Melbourne 14
Pune 14
Boardman 13
Ercolano 13
Cagliari 12
Shenyang 12
Centro 11
Dublin 11
Jiaxing 11
Palermo 11
Somma Vesuviana 11
Tianjin 11
Changsha 10
Falkenstein 10
Irsina 10
Moscow 10
Redwood City 10
Guangzhou 9
Salerno 9
Viterbo 9
Padova 8
Paris 8
San Giuseppe Vesuviano 8
Turin 8
Brent 7
Houston 7
Indiana 7
Caserta 6
Council Bluffs 6
Falls Church 6
Portici 6
Quarto 6
Sydney 6
Terni 6
Verona 6
Woodbridge 6
Adelaide 5
Barnet 5
Bellosguardo 5
Dearborn 5
Frattaminore 5
Kunming 5
Lappeenranta 5
Oristano 5
Santa Maria A Vico 5
Trento 5
Ann Arbor 4
Benevento 4
Cairo 4
Caivano 4
Capaccio 4
Castellammare Di Stabia 4
Espoo 4
Fairfield 4
Ferrara 4
Fiano Romano 4
Fort Worth 4
Frankfurt am Main 4
Harringay 4
Kaunas 4
Krefeld 4
Lahore 4
Osasco 4
Pagliara 4
Parma 4
Pescara 4
Quarrata 4
Totale 3.431
Nome #
Automatic milking system in Mediterranean buffaloes: experimental results and considerations 148
Composizione acidica del latte e della mozzarella di bufala campana di produzione biologica e convenzionale 141
null 97
Effetto della modifica della tecnica di svezzamento sulla produzione di pecorino Carmasciano 94
Evolution of instrumental and sensory properties of the traditional Caciocavallo of Castelfranco cheese in relation to cows’ feeding 87
L'alimentazione della bufala in lattazione. 86
Management, total mixed ration composition and milk fatty profile in buffalo farming 86
VALUTAZIONE DEL BENESSERE DEL BOVINO DA CARNE 82
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 82
Hemp cakes composition and ruminal degradability as influenced by the cold pressing parameters 79
Use of Cyanobacterium Spirulina (Arthrospira platensis) in Buffalo Feeding: Effect on Mozzarella Cheese Quality 77
Automatic Milking System occupation rate analysis and optimization applied to Mediterranean Buffaloes 72
Effect of Lupinus albus as protein supplement on yield, constituents, clotting properties and fatty acid composition in ewes' milk 68
Fatty acid composition of Mediterranean buffalo milk fat 68
Ricerche nel settore dei bovini e bufali da latte 68
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 68
Consumers' willingness to pay and drivers of motivation to consume omega-3 enriched mozzarella cheese 64
Modello di regolamento per la gestione igienica ed alimentare dell’allevamento bufalino in relazione alla produzione della Mozzarella di Bufala Campana DOP. 63
Entrance order and side preference of dairy cows in the milking parlour. 63
Effect of Enterococcus faecium SF68 on growth performance and in vivo digestibility in buffalo calves 62
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 62
Effects of Chickpea in Substitution of Soybean Meal on Milk Production, Blood Profile and Reproductive Response of Primiparous Buffaloes in Early Lactation 62
Chemical characterisation and in vitro gas production kinetics of eight faba bean varieties 61
Alimentazione degli animali, costi di produzione e qualità del latte e della mozzarella in un allevamento bufalino biologico e in uno convenzionale 61
Risk factors associated with the expression of cross-sucking and intersucking in buffaloes 61
Allevamento bufalino 60
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on milk yield and digestibility of buffalo cows 60
Suitability of oil seed cakes as livestock feeds: preliminary results 59
Effects of arbuscular mycorrhizal fungi and low fertilizer supply on forage quality, milk traits and profitability 59
Dynamics of bacterial communities during manufacture and ripening of traditional Caciocavallo of Castelfranco cheese in relation to cows' feeding 58
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese 58
Problematiche alimentari e del benessere animale in alcune aziende biologiche bovine e bufaline della Campania 57
Peas may be a candidate crop for integrating silvoarable systems and dairy buffalo farming in southern Italy 57
Utilizzo di fonti proteiche alternative nell’alimentazione della bufala. 56
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage 56
High fiber cakes from mediterranean multipurpose oilseeds as protein sources for ruminants 55
Progetto Valorizzazione Foraggi Campani (VALFOCAM) “ 54
Annual variation of Conjugated Linoleic Acid (CLA) concentration in buffalo cows� milk fat 54
Alimentazione degli animali, costi di produzione e qualità del latte e della mozzarella in un allevamento bufalino biologico e in uno convenzionale 54
Influence of group size on behavioural and immune responses of buffalo young bulls 54
Buffalo farming in Sannio Beneventano area: productive and feeding issues 53
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 53
The use of Azospirillum as a tool for promoting sustainable production of silage maize: a preliminary evidence under field condition 53
Riduzione delle emissioni azotate nell’allevamento della bufala da latte 52
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on in vivo digestibility and nitrogen excretion in lactating buffaloes 52
Peanut (Arachis hypogaea) crop within a circular economy perspective: potential use of biomass as forage 51
Il lupino dolce e la farina di estrazione di soia nell’alimentazione della pecora 51
Diversificazione delle fonti proteiche nell’alimentazione animale: quantità e qualità del latte di pecore alimentate con farina di estrazione di soia e lupino dolce 51
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 51
Feeding management and milk production in organic and conventional buffalo farms 50
Influenza del pascolo sul profilo acidico del grasso del latte in alcune aziende bovine della Comunità Montana Alta Irpinia 50
Fatty acid and sensory profiles of Caciocavallo cheese as affected by management system 50
Alimentazione degli ovini da latte, ritorno alla tradizione 49
Effects of Aspergillus oryzae extract and a Saccharomyces cerevisiae fermentation product on intake, body weight gain and digestibility in buffalo calves 49
On farm evaluation of maize biomass, dry matter and crude protein by using yield monitor equipment 49
Use of a whey-based milk replacer and an high-fiber starter concentrate during the weaning period of buffalo calves 47
Seasonal Variation of Chemical Composition, Fatty Acid Profile, and Sensory Properties of a Mountain Pecorino Cheese 47
Alimentazione e qualità del latte in alcune aziende bufaline di Caserta e Salerno. 46
Le variazioni delle caratteristiche qualitative del latte di bufala 46
Effect of hay allowance on growth of buffalo calves 46
Performance and immune response of buffalo calves supplementedwith probiotic 46
Problematiche alimentari in aziende biologiche bovine e bufaline della Campania. 45
Growth performances and meat quality of Maremmana growing bulls fed grain legumes 45
Annual variation in milk fatty acid composition in buffalo 44
Effect of grazing on Caciocavallo cheese quality produced in Alta Irpinia 44
Use of mycorrhizal inoculum under low fertilizer application: effects on forage yield, milk production, and energetic and economic efficiency 44
Effetto dell'impiego alimentare del residuo industriale del passato di pomodoro sulle prestazioni produttive di pecore di razza Comisana 43
Bufale, ora il pisello proteico sostituisce la soia 43
Influence of mycorrhizal fungi on sorghum and maize crops: preliminary results 43
Use of fresh forage in buffalo cows’ feeding: effect on sensory properties of Mozzarella cheese 43
Caciocavallo di Castelfranco: A Traditional Italian Pasta Filata Cheese 43
Alimentazione e qualità del latte in alcune aziende bufaline di Caserta e Salerno 42
Degradabilità ruminale della SS e dell'NDF in ovini e bufali 42
"Utilizzo di cereali micorrizati nelle produzioni lattiero casearie bovine e bufaline campane (CEREAMICO)" PSR Campania 2007/2013- Mis. 124. 42
Effect of feeding on sensory properties of Caciocavallo of Castelfranco cheese 42
Can sprouted barley grains replace maize silage in dairy buffaloes’ diets? Effects on production efficiency, milk traits, and mozzarella cheese quality 41
Chickpea can be a valuable local produced protein feed for organically reared, native bulls 41
Modello di regolamento per la gestione igienica ed alimentare dell’allevamento bufalino in relazione alla produzione della Mozzarella di Bufala Campana DOP 39
Evaluation of buffalo feeding according to INRA and CNCPS systems 39
Behavior and milk production of buffalo cows as affected by housing system 39
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 2: effect of dietary level of maize silage 39
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 38
Pisum sativum as alternative protein sources in diets for buffalo cows in middle and late stage of lactation 37
Effects of an automatic milking system on milk yield and quality of Mediterranean buffaloes 37
Organic farming: use of chickpeas (Cicer arietinum) in Maremmana young bulls diets. 36
Effect of Feeding on Texture and Color of Caciocavallo di Castelfranco 36
Nutritional factors influencing milk urea in buffaloes. 35
Diversificazione delle fonti proteiche nell’alimentazione animale: quantità e qualità del latte di pecore alimentate con farina di estrazione di soia e favino 35
Digeribilità in vivo e parametri nutritivi in ovini e bufali. 2. Diete a base di fieni di Lolium Multiflorum Lam. 35
In Vitro Application of Exogenous Fibrolytic Enzymes from Trichoderma spp. to Improve Feed Utilization by Ruminants 35
Effect of Pisum sativum as protein supplement on buffalo milk production 33
Effect of diet containing Enterococcus faecium on health and growth of buffalo calves fed acidified milk replacers. 33
Conjugated Linoleic Acid and dairy cows: metabolism, reproduction and products quality 32
L’impiego di differenti fonti proteiche nell’alimentazione della pecora 31
Potential of Maremmana cattle for organic beef production 31
Impiego di differenti fonti proteiche per l’alimentazione della pecora: effetto dell’impiego del favino e della farina di estrazione di soia sulle caratteristiche quanti-qualitative del latte. 30
L’alimentazione e la produzione lattea in alcune aziende bovine della Comunità Montana “Alta Irpinia 30
Il lupino dolce e la farina di estrazione di soia nell’alimentazione della pecora 29
L’ALIMENTAZIONE E LA PRODUZIONE LATTEA IN ALCUNE AZIENDE BOVINE DELLA COMUNITÀ MONTANA ALTA IRPINIA. 29
Impiego delle leguminose da granella nell'alimentazione del suino 29
Totale 5.329
Categoria #
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Totale 23.763


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020257 0 0 0 0 0 0 12 3 15 54 74 99
2020/2021701 22 43 50 51 69 59 115 35 83 28 56 90
2021/2022763 17 8 10 7 43 17 19 34 64 81 188 275
2022/20231.009 144 120 24 110 120 119 23 101 157 33 43 15
2023/2024998 43 97 68 58 68 118 83 124 55 52 156 76
2024/20251.316 215 255 84 111 178 231 242 0 0 0 0 0
Totale 6.063