NICOLAI, MARIA ADALGISA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1.443
NA - Nord America 1.441
AS - Asia 430
AF - Africa 13
SA - Sud America 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 3.334
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.403
IT - Italia 674
DE - Germania 396
SG - Singapore 218
UA - Ucraina 185
CN - Cina 163
FI - Finlandia 60
IE - Irlanda 40
SE - Svezia 38
CA - Canada 31
IN - India 20
GB - Regno Unito 14
CI - Costa d'Avorio 12
NL - Olanda 12
FR - Francia 9
PK - Pakistan 8
VN - Vietnam 8
MX - Messico 7
TR - Turchia 5
ES - Italia 4
BE - Belgio 3
BR - Brasile 3
GR - Grecia 3
IR - Iran 3
CO - Colombia 2
EU - Europa 2
PT - Portogallo 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
RO - Romania 1
Totale 3.334
Città #
Chandler 227
Napoli 202
Singapore 179
Jacksonville 148
Ashburn 93
Millbury 65
Princeton 60
Santa Clara 46
Boston 43
Nanjing 43
Wilmington 37
Naples 36
Woodbridge 34
Ann Arbor 31
Ottawa 29
Beijing 25
Nanchang 22
Houston 21
Pune 18
Kronberg 15
Milan 13
Tianjin 13
Rome 12
Des Moines 11
Jiaxing 11
Amsterdam 10
Dallas 10
Bacoli 9
Boardman 9
Como 9
Hebei 9
Quartu Sant'elena 9
Shenyang 9
Dong Ket 8
Lawrence 8
Lecce 8
Manduria 8
Norwalk 8
Changsha 7
Maletto 7
Jinan 6
Perugia 5
Zhengzhou 5
Ariano Irpino 4
Caserta 4
Fairfield 4
Teramo 4
Avellino 3
Boscotrecase 3
Ercolano 3
Falls Church 3
Florence 3
Formia 3
Indiana 3
Orange 3
Orta Nova 3
Querétaro 3
San Giuliano Milanese 3
Saviano 3
Torino 3
Trieste 3
Ancona 2
Angri 2
Buccinasco 2
Camerino 2
Caruaru 2
Cava Dei Tirreni 2
Cetara 2
Corato 2
Cremona 2
Culiacán 2
Davis 2
Frattaminore 2
Guadalajara 2
London 2
Mazzarino 2
Medellín 2
Meta 2
New York 2
Nocera Inferiore 2
Padova 2
Palermo 2
Paris 2
Parma 2
Piano di Sorrento 2
Pisa 2
Redwood City 2
Sakarya 2
San Mateo 2
Taizhou 2
Tappahannock 2
Tehran 2
Theux 2
Triuggio 2
Walnut 2
Washington 2
Aci Sant'antonio 1
Addis Ababa 1
Airola 1
Albano Laziale 1
Totale 1.710
Nome #
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 94
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina 94
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 92
Un metodo immunologico per il dosaggio della caseina bovina in formaggi di pecora 86
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques 86
Antipeptide antibodies as analytical tools to discriminate among bovine alphas1-casein components 81
Correlazione tra polimorfismo genetico dell'alphas1-caseina caprina e attitudine del latte di capra alla coagulazione 77
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino 75
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina 75
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 74
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 70
Chemical composition and functional properties of ovine rennet whey and deproteinized whey 70
Effect of added enzymes and quinoa flour on dough characteristics and sensory quality of a gluten free bakery product 70
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 67
Anticorpi antipeptidi nell'analisi della componente caseinica del latte e dei formaggi 65
Antigenicity of the 139-149 alphas1-casein region in different species revealed by ELISA and immunoblotting using antipeptide antibodies 64
Influenza del trattamento termico del latte e della temperatura di cottura della cagliata sulla composizione chimica e sulla proteolisi del formaggio Pecorino Romano 64
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine 62
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" 62
Proteomics in Food Allergy 59
Human IgE binding to the glycosidic moiety of bovine k-casein 57
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio 56
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio 56
Antipeptide antibodies in milk and cheese analysis 55
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 55
Uso del PhastSystem nella determinazione del polimorfismo delle lattoproteine caprine 54
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) flour as novel and safe ingredient in bread formulation. 53
Immunochemical detection of formylated gamma2-casein in cheese 52
Immunochemical evaluation of bovine beta-casein and its 1-28 phosphopeptide in cheese during ripening 51
Challenging the heterogeneity of casein by an IEF/MALDI-TOF “virtual 2D-like” approach 51
Detection of plasmin-mediated beta-casein hydrolysis in milk and cheese through immunochemical techniques 49
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 49
Specific detection of the Amadori compounds in milk by using polyclonal antibodies raised against a lactosylated peptide 48
Un sistema di controllo della qualità della ricotta basato sull'identificazione dei componenti la frazione proteica 48
Eventual limits of the current EU official method for evaluating milk adulteration of water buffalo dairy products and potential proteomic solutions 48
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose 47
Milk protein and their antigenicity 47
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk 47
Detection of milk protein adducts using anti-peptide antibodies 46
Comprehensive analysis of the peanut allergome combining 2-DE gel-based and gel-free proteomics 45
Latte refrigerato per la produzione di formaggio tipo grana: effetti su materia prima, tecnologia di trasformazione e andamento della maturazione in forme miniaturizzate 43
Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes 43
Identification of allergen encoding sequences in a novel food ingredient from Moringa oleifera leaves 41
The occurrence of genetic polymorphism and related non allelic proteins increases the compositional complexity of goat alpha(s1)-CN 40
Production, digestibility and allergenicity of hemp (Cannabis sativa L.) protein isolates 40
Caratterizzazione delle interazioni proteina-proteina e proteine-polisaccaridi in impasti non convenzionali attraverso metodiche analitiche biomolecolari 39
Microalgae as human food: chemical and nutritional characteristics of the thermo-acidophilic microalga Galdieria sulphuraria 39
Structure and properties of hydroxypropyl methyl cellulose sodium caseinate film cross-linked by TGase 37
Valutazione della composizione proteica di alcuni sieri di caseificio mediante cromatografia FPLC (Fast Protein Liquid Cromatography). 35
A non-canonical phosphorylation site in β-casein A from non-Mediterranean water buffalo makes quantifiable the adulteration of Italian milk with foreign material by combined isoelectrofocusing-immunoblotting procedures 35
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese 34
Simultaneously tracing the geographical origin and presence of bovine milk in Italian water buffalo Mozzarella cheese using MALDI-TOF data of casein signature peptides 34
The effect of nitrogen fertilization on the expression of protein in wheat and tritordeum varieties using a proteomic approach 34
Proteomic approach to define authenticity of typical pasta filata cheeses 33
Authentication of dairy products by immunochemical methods: a review 33
Lactosylated casein phosphopeptides as specific indicatorsof heated milks 33
In vitro digestion of Bresaola proteins and release of potential bioactive peptides 33
Recupero delle proteine del siero di caseificio. Determinazione della composizione proteica dei retentati per ultrafiltrazione (UF) di siero Grana 32
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 31
Proteolysis and partial dephosphorylation of casein are affected by high somatic cell counts in sheep milk 31
Thermal markers arising from changes in the protein component of milk 30
Monitoring molecular composition and digestibility of ripened bresaola through a combined foodomics approach 30
Occurrence of quantitative genetic polymorphism at the caprine beta-CN locus, as determined by a proteomic approach 30
Occurrence of major whey proteins in the pH 4.6 insoluble protein fraction from UHT-treated milk 29
Immunochemical methods for cheese authenticity studies 28
Structural characterization of transglutaminase-catalyzed casein cross-linking 26
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 24
Fast isoelectric focusing and antipeptide antibodies for detecting bovine casein in adulterated water buffalo milk and derived mozzarella cheese 21
Formazione di tecnici specializzati nell'ambito della determinazione delle proteine 15
Totale 3.454
Categoria #
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Totale 11.846


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020144 0 0 0 0 0 7 28 14 12 11 30 42
2020/2021527 34 34 100 52 77 38 47 19 56 16 35 19
2021/2022518 16 7 7 4 1 8 8 22 48 60 170 167
2022/2023464 84 51 19 43 52 54 9 49 71 12 10 10
2023/2024374 11 65 30 17 25 98 1 29 3 6 47 42
2024/2025303 94 121 6 14 67 1 0 0 0 0 0 0
Totale 3.454