PADUANO, ANTONELLO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.522
EU - Europa 1.275
AS - Asia 749
SA - Sud America 29
AF - Africa 22
Totale 3.597
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.493
IT - Italia 721
SG - Singapore 328
CN - Cina 230
HK - Hong Kong 146
DE - Germania 97
FI - Finlandia 80
RU - Federazione Russa 65
UA - Ucraina 65
NL - Olanda 55
IE - Irlanda 43
GB - Regno Unito 38
CA - Canada 29
BR - Brasile 25
SE - Svezia 23
ES - Italia 21
CI - Costa d'Avorio 18
FR - Francia 13
TR - Turchia 11
VN - Vietnam 10
LT - Lituania 8
AT - Austria 6
BE - Belgio 6
HR - Croazia 6
PT - Portogallo 6
JP - Giappone 5
PL - Polonia 5
TH - Thailandia 4
CZ - Repubblica Ceca 3
GR - Grecia 3
IN - India 3
NP - Nepal 3
SI - Slovenia 3
CH - Svizzera 2
CO - Colombia 2
EC - Ecuador 2
HU - Ungheria 2
RO - Romania 2
TN - Tunisia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
DK - Danimarca 1
IR - Iran 1
KH - Cambogia 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
NG - Nigeria 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
TW - Taiwan 1
Totale 3.597
Città #
Chandler 306
Singapore 193
Hong Kong 146
Ashburn 98
Napoli 77
Millbury 73
Jacksonville 71
Princeton 69
Beijing 63
Naples 63
Nanjing 62
Santa Clara 58
Amsterdam 43
Boston 43
Rome 33
Wilmington 32
Des Moines 31
Ann Arbor 24
Ottawa 21
Nanchang 17
Catania 16
Falkenstein 16
Hebei 15
Seattle 14
Milan 13
Shenyang 13
Washington 13
Florence 12
Helsinki 12
Changsha 10
Frankfurt am Main 10
Kronberg 10
London 10
Bari 9
Casoria 9
Palermo 9
Aversa 8
Dong Ket 8
Tianjin 8
Istanbul 7
Norwalk 7
Rio de Janeiro 7
Sassano 7
Brussels 6
Jaén 6
Jiaxing 6
Lawrence 6
Los Angeles 6
Mountain View 6
Vienna 6
Apice 5
Castel Campagnano 5
Modena 5
Pietrasanta 5
Tokyo 5
Valencia 5
Avigliano 4
Boscoreale 4
Dallas 4
Falls Church 4
Filottrano 4
Magliano Alpi 4
Ospedaletto d'Alpinolo 4
Paris 4
Pisa 4
Porto Alegre 4
Toronto 4
Volterra 4
Zagreb 4
Angri 3
Bellizzi 3
Benevento 3
Bergamo 3
Bologna 3
Brno 3
Caramanico Terme 3
Cosio Valtellino 3
Ealing 3
Ercolano 3
Genoa 3
Hanover 3
Lisbon 3
Lucca 3
Manchester 3
Menfi 3
Mosciano Sant'Angelo 3
Murcia 3
New York 3
Nocera Superiore 3
Perugia 3
Pescara 3
Rosolini 3
Rovato 3
Salerno 3
Secovlje 3
Seregno 3
Taranto 3
The Dalles 3
Woodbridge 3
Agrigento 2
Totale 1.982
Nome #
L'HACCP in frantoio: guida all'autocontrollo dell'igiene in oleificio 232
Linee guida per la qualità dell'olio vergine di oliva 193
Composti volatili dell'oliva e loro variazioni in risposta all'attacco della mosca dell'olivo 71
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions 71
L'olio del Cilento 70
Quantitative evaluation of the aldehydes formed in heated vegetable oils using high resolution proton-NMR spectroscopy 68
Caratterizzazione e valutazione bio-agronomica di cultivar del germoplasma di olivo in Campania. 67
Characterisation of lemon-flavoured olive oils 66
L'olio del Sannio 64
Ingredienti fenolici da sottoprodotti oleari 61
Antioxidant activity and sensory properties of an artisanal ice-cream functionalised using extra virgin olive oil 60
L'olio della provincia di Caserta 59
Assessment of milk fat content in fat blends by 13C NMR spectroscopy analysis of butyrate 59
Behaviour of phenolic antioxidants of virgin oil during oil heating and frying 58
Effetto della denocciolazione sulla qualità degli oli extravergini di oliva in relazione a varietà e grado di maturazione 58
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri 58
Relazione tra tipicità sensoriale e composti volatili in alcuni oli extravergini DOP italiani 58
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 57
Relationship between sensory profile and volatiles compounds: identification of possible molecular markers of sensory tipicality in PDO Italian olive oils 56
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche 56
Olive oil from the 79 A.D. Vesuvius eruption stored at the Naples National Archaeological Museum (Italy) 55
L'olio della Penisola Sorrentina 51
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 51
High Resolution 13C-NMR detection of short- and medium-chain synthetic triacylglycerols used in butterfat adulteration 50
EXPLORING GENETIC DIVERSITY IN 20 OLIVE (OLEA EUROPAEA L.) VARIETIES SPREAD IN CAMPANIA (ITALY) AND ITS RELATIONSHIP WITH THE OLIVE OIL PROFILE 49
A ‘Mediterranean ice-cream’: Sensory and nutritional aspects of replacing milk cream with extra virgin olive oil 49
Healthy virgin olive oil: a matter of bitterness 48
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile 48
Effetto del confezionamento in polietilentereftalato funzionalizzato sulla qualità sensoriale dell'olio extra vergine di oliva 48
Partition Behavior of virgin olive oil phenolic compounds in in Oil-Brine mixtures during thermal processing for fish canning. 47
L'olio delle Colline Salernitane 46
Volatile compounds in intermittent frying by gas chromatography and nuclear magnetic resonance 46
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) 46
Biophenolic compounds influence the in-mouth perceived intensity of virgin olive oil flavours and off-flavours 46
L'olio dell'Irpinia 45
Characterization and fractionation of phenolic compounds extracted from olive oil mill wastewaters 45
OLIVE TREE GENETIC DIVERSITY AND OLIVE OIL FLAVOURS 44
DNA diversity in olive (Olea europaea L.) and its relationships with fatty acid, biophenol and sensory profiles of extra virgin olive oils 44
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" 43
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece 43
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. 43
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds 42
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 42
Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil 42
Characterization and Evaluation of Olive Germplasm in Southern Italy 41
STABILITÀ OSSIDATIVA DI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI AL ROSMARINO 41
Caratteristiche anatomiche e chimiche di olive da mensa subito dopo la raccolta e a seguito di trattamenti di deamarizzazione - Anatomy and chemistry of olives after harvesting and debittering. 37
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamin E 37
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils 37
Qualità sensoriale di pomodorini semi-dry sott???olio prodotti con diversi oli alimentari 37
Qualità merceologica e sensoriale in oli di oliva del commercio 37
Caratterizzazione di oli di oliva di varietà calabresi. 37
Effect of Salt Addition and Fermentation Time on Phenolics, Microbial Dynamics, Volatile Organic Compounds, and Sensory Properties of the PDO Table Olives of Gaeta (Italy) 36
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins 36
Spettroscopia di Risonanza Magnetica Nucleare per lo studio della tipicità e provenienza degli oli di oliva 35
Spettroscopia nmr e qualità-tipicità degli oli extravergini di oliva 35
RIPENING PATTERNS AND OIL COMPOSITION OF DIFFERENT OLIVE CULTIVARS OF THE BENEVENTO AREA (SOUTHERN ITALY). 33
Shelf Life of Vegetable Oils Bottled in Different Scavenging Polyethyleneterephthalate (PET) Containers 33
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 32
Influence of organic and conventional farming on seed yield, fatty acid composition and tocopherols of Perilla 32
Evaluation of anaerobic digestates from different feedstocks as growth media for Tetradesmus obliquus, Botryococcus braunii, Phaeodactylum tricornutum and Arthrospira maxima 32
Shelf-life of vegetable oils bottled in plastic (PET) containers with oxygen-scavengers 31
Microwave and Ultrasound-Assisted Extraction of Capsaicinoids From Chili Peppers (Capsicum annuum L.) in Flavored Olive Oil 31
Percezione della qualità sensoriale di oli extra vergini di oliva 31
genetic diversity IN 20 typical olive varieties FROM Campania (Italy) and ITS relationship with the olive oil profile 31
Capsaicinoids, antioxidant activity and volatile compounds in olive oil flavoured with dried chili pepper (Capsicum annuum) 29
Effetti dell'alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini 28
The effect of irrigation management on plant performance and oil quality of two olive cvs. grown in a typical environment of southern Italy 27
Volatile compounds as botanical markers of honey. 27
Influenza dell???ambiente di coltivazione sulla maturazione delle drupe e sulla composizione dell???olio della cultivar Ortice 27
Configuration of basil quality and aroma profile in response to cultivar, cut number and salinity source 26
Effect of Thermally Oxidized Oil and Fasting Status on the Short-Term Digestibility of Ketolinoleic Adds and Total Oxidized Fatty Acids in Rats 26
Influence of same environmental factors on drupe maturation and olive oil composition 24
Lipid oxidation in buffalo meat from animals with dietary supplementation of vitamn E 23
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs 23
Gramolazione controllata e profilo qualitativo degli oli extravergini di oliva 22
SHORT-TERM DIGESTIBILITY OF KETOLINOLEIC ACIDS AND TOTAL OXIDIZED FATTY ACIDS IN FASTED AND NON-FASTED RATS 22
Spettroscopia di risonanza magnetica nucleare nello studio dell’origine varietale degli oli di oliva. 17
Totale 3.708
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020100 0 0 0 0 0 0 0 0 0 21 46 33
2020/2021240 8 21 19 21 26 19 40 12 28 13 24 9
2021/2022477 11 9 1 13 21 12 5 20 56 54 109 166
2022/2023693 76 55 34 35 98 93 8 77 116 43 38 20
2023/2024593 29 89 30 59 53 81 34 60 19 24 79 36
2024/2025850 110 110 22 48 60 101 216 149 34 0 0 0
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