CHIANESE, LINA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.411
NA - Nord America 4.293
AS - Asia 1.353
AF - Africa 51
OC - Oceania 12
SA - Sud America 12
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 10.137
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.237
IT - Italia 1.820
DE - Germania 1.145
SG - Singapore 693
UA - Ucraina 690
CN - Cina 548
FI - Finlandia 235
SE - Svezia 190
IE - Irlanda 138
GB - Regno Unito 68
CA - Canada 54
CI - Costa d'Avorio 46
FR - Francia 39
NL - Olanda 38
VN - Vietnam 36
IN - India 21
TR - Turchia 20
RO - Romania 15
IR - Iran 14
BR - Brasile 10
NZ - Nuova Zelanda 10
ES - Italia 7
EU - Europa 5
JP - Giappone 5
AT - Austria 4
BE - Belgio 4
PK - Pakistan 4
TW - Taiwan 4
HK - Hong Kong 3
PL - Polonia 3
PT - Portogallo 3
RU - Federazione Russa 3
AU - Australia 2
CH - Svizzera 2
CO - Colombia 2
EG - Egitto 2
ID - Indonesia 2
KR - Corea 2
LT - Lituania 2
MX - Messico 2
CZ - Repubblica Ceca 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
MG - Madagascar 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
TN - Tunisia 1
Totale 10.137
Città #
Chandler 732
Jacksonville 558
Singapore 553
Napoli 368
Millbury 236
Princeton 228
Naples 175
Woodbridge 155
Santa Clara 149
Nanjing 146
Boston 131
Wilmington 129
Ashburn 118
Beijing 88
Lecce 88
Houston 77
Nanchang 62
Como 59
Kronberg 59
Ann Arbor 52
Boardman 50
Ottawa 50
Amsterdam 38
Shenyang 37
Dong Ket 36
Rome 35
Tianjin 34
Norwalk 31
Jiaxing 30
Hebei 28
Milan 27
Changsha 26
Cagliari 20
Falls Church 19
Kunming 18
Orange 16
Dallas 13
Los Angeles 12
Bacoli 11
Dublin 10
Follina 9
Jinan 9
Mercato San Severino 9
Padova 9
Des Moines 8
Manduria 8
Pune 8
Redmond 8
Shanghai 8
Portici 7
Seattle 7
Zhengzhou 7
Angri 6
Berlin 6
Bologna 6
Parma 6
Perugia 6
Sarno 6
Andover 5
Aversa 5
Caserta 5
Changchun 5
Fairfield 5
Frankfurt am Main 5
Hangzhou 5
Helsinki 5
Indiana 5
Lanzhou 5
Palmerston North 5
Quartu Sant'elena 5
Tehran 5
Turin 5
Venezia 5
Bari 4
Codroipo 4
Ercolano 4
Foggia 4
Frignano 4
Lawrence 4
Montesarchio 4
Munich 4
Ningbo 4
Palermo 4
Roccadaspide 4
San Mateo 4
San Salvatore Telesino 4
Somma Vesuviana 4
Taizhou 4
Teramo 4
The Dalles 4
Torino 4
Vaglio Basilicata 4
Adelfia 3
Adnan Menderes 3
Ariano Irpino 3
Avellino 3
Capannori 3
Casalincontrada 3
Catania 3
Centro 3
Totale 5.012
Nome #
Polimorfismo della caseina as1 e qualità del latte della capra Sarda 162
Impiego di latte congelato per la produzione di formaggio mozzarella di bufala 154
Composizione della frazione proteica di siero e scotta di caseificio. II - Pecorino 139
Studio di caratterizzazione aromatica dell'uva Falanghina mediante spettrometria di massa (Study of aromatic characterization of Falanghina grapes by mass spectrometric techniques) 110
La genuinità del grasso di latte di bufala: un'applicazione del Metodo Ufficiale UE (Precht) basato sulla determinazione gascromatografica dei trigliceridi 107
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 94
La metodologia proteomica nella definizione della microeterogeneità compositiva dell'alpha-s1-CN asinina 94
Procedimento per la preparazione di formaggi a pasta pressata da latte di bufala 93
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 92
Un metodo immunologico per il dosaggio della caseina bovina in formaggi di pecora 86
The definition of donkey milk composition by proteomic techniques 86
Alternative nonallelic deletion is constitutive of ruminant as1-casein 82
Ruolo della microflora mesofila (NSLAB) sulla proteolisi dei formaggi a pasta cotta e a lunga stagionatura tipo Grana. 81
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. 80
Stato dell'arte sulla caratterizzazione proteomica e genomica delle proteine del latte di asina 78
Correlazione tra polimorfismo genetico dell'alphas1-caseina caprina e attitudine del latte di capra alla coagulazione 77
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino 75
L’analisi proteomica per la definizione della composizione del latte di asina 75
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 74
Casein breakdown in Pecorino Romano cheese 74
Impact of milk base heat treatment intensity on qualitative and quantitattive production of phosphopeptides in yoghurt 73
Dental caries-protective agents in milk products: a new preventive strategy by caseinophosphopeptides (CPP) 72
Primary structure of water buffalo alpha-lactalbumin variants A and B. 72
Combined high resolution separation techniques (FPLC and HPLC) and mass spectrometry-based identification of peptides and proteins in Grana Padano cheese 72
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 70
Chemical composition and functional properties of ovine rennet whey and deproteinized whey 70
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese 70
Casein composition and differential translational efficiency of casein transcripts in donkey’s milk 69
Preliminary evaluation of the influence of pasture feeling on proteolysis of Ragusano Cheese 67
Occurrence of water buffalo αs1�CN polymorphism. 67
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 67
La distribuzione quali-quantitativa della componente lipidica indotta dal processo di lavorazione della mozzarella di bufala campana. 66
Occurrence of three novel alpha s1-casein variants in goat milk 66
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 65
Novel mass spectrometric approaches to structure analysis of proteins in milk and dairy products 64
Synthetic peptides as substrate for assaying the proteolytic activity of Lactobacillus helveticus. 64
Influenza del trattamento termico del latte e della temperatura di cottura della cagliata sulla composizione chimica e sulla proteolisi del formaggio Pecorino Romano 64
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine 62
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" 62
Mass spectrometry-based procedure for the identification of ovine casein heterogeneity 61
Peptidomic study on in vitro and in vivo phosphopeptide release during the chewing of gum fortified with a commercial casein hydrolysate 61
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese 58
Determinazione del livello quantitativo delle quattro frazioni caseiniche e del rapporto CN/SP nel latte di asina. Nota 2 58
Differential splicing of pre-messenger RNA produces multiple forms of mature caprine as1-casein. 57
as1-casein genetic variants in Sarda goat breed. 57
Studio della composizione in CLA della mozzarella di bufala campana 57
Occurrence of novel alpha s1-casein variants in Italian goat breeds. 57
Co-presence of deleted protein species generates structural heterogeneity of ovine as1-casein 56
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio 56
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio 56
Occurrence of novel phenotypes of goat as1-casein 56
La qualit� del glutine in semola e pasta di grano duro con Elettoroforesi Capillare 55
Qualitative and quantitative analysis of wheat gluten proteins by liquid chromatography and electrospray mass spectrometry 55
Characterisation of water buffalo ricotta cheese 55
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina 55
Interallelic recombination is probably responsible for the occurrence of a new as1-casein variant found in goat species 54
Uso del PhastSystem nella determinazione del polimorfismo delle lattoproteine caprine 54
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry. 54
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis 54
Processo di recupero di bio-peptidi dal siero ovino mediante tecnologie di membrana 54
Discovery of an ovine alpha s2-casein variant 53
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation 53
Capillary Electrophoresis mediated detection of bovine milk in Water Buffalo Mozzarella Cheese. 52
Mass spectrometry in the study of anthocyanins and their derivatives: differentiation of Vitis vinifera and hybrid grapes by liquid chromatography/electrospray ionization mass spectrometry and tandem mass spectrometry. 51
Allelic frequency of casein milk in Sarda breed goats 51
Lipid hydrolysis and oxidation in river buffalo meat under refrigerated storage 51
The oligopeptides of sweet and acid cheese whey 51
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition 51
Identification of ovine casein heterogeneity by HPLC and electrospray mass spectrometry 51
Challenging the heterogeneity of casein by an IEF/MALDI-TOF “virtual 2D-like” approach 51
Characterization of the oligopeptides of Parmigiano-Reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid/l 50
Gel electrophoresis and immunoblotting for the detection of casein proteolysis in cheese 49
Detection of plasmin-mediated beta-casein hydrolysis in milk and cheese through immunochemical techniques 49
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali 49
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 49
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus 49
Aspetti della produzione dei piccoli ruminanti con impatto sulla salute umana 49
Valutazione di peptidi funzionali nei prodotti lattiero-caseari mediante spettrometria di massa. 48
Phosphopeptides from Grana Padano cheese: nature, origin and changes during ripening 48
Un sistema di controllo della qualità della ricotta basato sull'identificazione dei componenti la frazione proteica 48
Occurrence of casein polymorphism in water buffalo milk. 48
Eventual limits of the current EU official method for evaluating milk adulteration of water buffalo dairy products and potential proteomic solutions 48
Variazioni qualitative e quantitative nella frazione proteica del latte destinato alla prima infanzia 47
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 47
Isolamento di una variante di beta-caseina ovina mediante cromatografia su Q-Sepharose 47
Milk protein and their antigenicity 47
The nature of beta-casein heterogeneity in caprine milk 47
Caratterizzazione di uve autoctone campane mediante l’approccio metabolomico 47
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis. 47
Effetto della temperatura di conservazione sulla componente lipidica della mozzarella di bufala. 46
Composizione proteica della ricotta. 46
The quality of Girgentana goat milk. 46
Influence of rennet type on proteolysis of the PDO Fiore Sardo cheese 46
Influence of genetic polymorphism at goat alpha(s1)-CN locus on TCA 12% soluble peptides in Cacioricotta cheese and derived whey 46
Effects of sheep as1-casein CC, CD, and DD genotypes on milk composition and cheesemaking properties. 45
Composizione del latte e della caseina in una popolazione caprina della Campania 45
Identification of bovine casein variants by gel isoelectric focusing 45
Primary structure of a novel water buffalo alpha-lactalbumin variant 44
Fast screening and quantitative evaluation of internally deleted goat alphas1-casein variants by mass spectrometric detection of the signature peptides 44
Triacylglycerols, fatty acids and conjugated linoleic acids in Italian Mozzarella di Bufala Campana cheese 44
Totale 6.300
Categoria #
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Totale 36.966


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020473 0 0 0 0 107 12 21 20 25 48 76 164
2020/20211.830 48 123 474 175 184 178 172 50 161 61 142 62
2021/20221.399 58 13 15 21 12 16 22 71 158 105 394 514
2022/20231.532 276 178 59 143 181 166 15 146 227 56 63 22
2023/20241.178 110 185 104 69 55 114 30 137 24 34 208 108
2024/2025948 312 414 27 34 161 0 0 0 0 0 0 0
Totale 10.357